Тука зробив несподівану заяву по окупованому Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Тука зробив несподівану заяву по окупованому Донбасу

Тука зробив несподівану заяву по окупованому Донбасу

Заступник міністра з питань окупованих територій  Георгій Тука, звільнений з поста глави Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, не виключає відновлення торгівлі з окупованими районами Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Громадське радіо.
"Існує дві протилежні точки зору. Одна полягає в тому, щоб відгородитися колючим дротом. Вона абсолютно деструктивна. В результаті ментально ми отримаємо втрату населення, озлобленість людей по відношенню до нас. Одержимо і те, коли, здійснюючи виплати на окуповану територію, ми будемо субсидувати виробничі потужності агресора", - сказав він.
За його словами, протилежна точка зору в тому, що потрібно зняти всі обмеження, а істина, як завжди, лежить посередині. Тука також дав позитивну відповідь на питання, чи є це відновлення кроком до деокупації. Однак подробиці озвучувати він не став.
"Я б не хотів озвучувати зараз цю інформацію. Це один з етапів того стратегічного плану, про який я говорив. Вчора я говорив, що його не існує. Сьогодні я бачив його сам. Перш ніж видавати цю інформацію, її треба правильно піднести, затвердити на рівні президента і РНБО. Тільки потім її можна подавати суспільству ", - повідомив Тука, уточнивши, що тема Донбасу буде обговорюватися на нараді 5 травня.
Раніше повідомлялося, що  Георгій Тука розповів, що після своєї відставки буде займатися питаннями всього Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?