"Вечір пам'яті Мотороли" в РФ: соцмережі насмішило відео з російської школи
Категорія
Світ
Дата публікації

"Вечір пам'яті Мотороли" в РФ: соцмережі насмішило відео з російської школи

"Вечір пам'яті Мотороли" в РФ: соцмережі насмішило відео з російської школи
Джерело:  online.ua

У соцмережах висміяли відеозапис виступу російських школярів в Ростові-на-Дону, який жартома назвали "вечором пам'яті"  убитого в Донецьку бойовика ДНР Арсенія Мотороли Павлова.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook київського блогера Антона Ходзи.


Так, в мережі з'явилося відео, на якому школярі в рамках районного фестивалю дитячих хорових колективів "Я люблю тебе, Росія" заспівали "Катюшу", а хлопчик, одягнений як проросійський бойовик, представив дивний танець.


"У ростовській школі №35 пройшов вечір пам'яті Мотороли", - прокоментував відео блогер Ходзьо.



Дане відео викликало подив і сміх користувачів соцмереж. Так, Алла Сметанська написала: "Брейк під "Катюшу"? Скріпи повинні нервово заскріпіти зубами... - Це не наш танець, а проклятих ворогів вітчизни!".


Ірина Корнієнко: "Це вони радіють, або сумують?)))"


Pavel Fesay: "Хотів написати, що все це дуже сумно, але зрозумів що все це дуже страшно, як би смішно це все не виглядало)))"


Bogdan Rudnizky: "Я все чекав, що хлопець в камуфляжі пр**бе з ноги хлопчика в жилетці або на худий кінець звалиться в оркестрову яму".


Євгенія Олейникова: "Який хороший неповороткий хлопчик".


Юлія Вікторівна: "Чекаємо тверк під "Підмосковні вечори".



Як повідомляв ONLINE.UA,  бойовик ДНР Арсеній Моторола Павлов загинув 16 жовтня внаслідок вибуху ліфта у власному будинку в Донецьку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?