Лукашенко пояснив, чому нібито партія Зеленського програла вибори
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко пояснив, чому нібито партія Зеленського програла вибори

Лукашенко пояснив, чому нібито партія Зеленського програла вибори
Джерело:  online.ua

Олександр Лукашенко вважає, що президентська партія "Слуга народу" програла місцеві вибори в Україні, бо Київ зазіхав на Білорусь. Одіозний диктатор пояснив, що українська влада не розібралася із власними проблемами. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

На думку політика, Київ "кидав каміння" у сусіда, ігноруючи власні проблеми.

"А що в Україні сталося, наш друг Володя Зеленський? Нищівна поразка на виборах до місцевого самоврядування. Тому не треба в сусіда кидати камінням, не треба в наш город лізти. Розберіться у себе. Треба завжди бути чесним, надійним для сусіда, відданим своїй країні та щирим", - наголосив Лукашенко.

Водночас лідер диктаторського режиму згадав також Литву, де опозиція отримала значну перемогу на парламентських виборах.

"Опозиція виграла вибори. Ось втрутилися в Білорусь — втратили владу", - додав він.

Лукашенко звинуватив литовський та польський уряд у спробі розвалити сусідню країну, провести там переворот.

Тим часом по всій Білорусі з середини серпня тривають мільйонні заворушення, учасники яких вимагають відставки безпосередньо Лукашенка з узурпованої президентської посади й проведення нових чесних виборів.

Єдиною країною, яка підтримала лукашенківський режим, стала Росія. Саме з цієї причини диктатор кидається звинуваченнями у бік всіх сусідів, адже Україна, Литва, Польща, ЄС та США засудили придушення протестів.

Як повідомляв ONLINE.UA, силовики режиму Олександра Лукашенка мають право використання вогнепальної зброї на масових протестах, стверджують у Міністерстві внутрішніх справ Білорусі. Міністр Юрій Караєв оголосив, умовами для цього стали спроби диверсії чи терористичного акту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?