106-річна француженка перемогла коронавірус без госпіталізації - її історія вразила весь світ
Категорія
Світ
Дата публікації

106-річна француженка перемогла коронавірус без госпіталізації - її історія вразила весь світ

106-річна француженка перемогла коронавірус без госпіталізації - її історія вразила весь світ
Джерело:  online.ua

Поки весь панікує через загострення пандемії коронавіруса, світові ЗМІ все частіше розповідають історії літніх людей, які змогли перемогти інфекцію - і ці історії дають надію, що все не так погано і вже в найближчому майбутньому світ зможе перемогти COVID-19. Це підтверджує вражаюча історія 106-річної француженки Елен Лефевр, яка пережила пандемію "іспанки", світові війни і змогла не тільки вилікуватися від коронавіруса, але і зробити це без госпіталізації. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Parisien.

Як повідомляє видання, Елен Лефевр, яка живе в будинку для літніх людей в департаменті Івелін столичного регіону, відчула нездужання 15 квітня - у неї була слабкість і висока температура. Їй зробили тест на коронавірус і він показав позитивний результат. Стан жінки був стабільним, тому медики вирішили її не було госпіталізувати - Елен помістили на ізоляцію в кімнаті і спостерігали за її самопочуттям.

На сьогоднішній день повідомляється, що 106-річній француженці вдалося перемогти коронавірус - вона повністю здорова і її стан не викликає занепокоєння у медиків. Відзначається, що Елен проживає в будинку для літніх людей, в якому знаходиться дві сотні постояльців, а чисельність обслуговуючого персоналу становить 160 осіб. Родичів жінка не має. Незважаючи на свій вік, жінка знаходиться в здоровому глузді і відрізняється хорошою пам'яттю.

"У неї мало інформації про епідемію, бо вона майже ніколи не дивиться телевізор, вона може бачити тільки правим оком, і у неї проблема з глухотою в лівому вусі. Вона пам'ятає Другу світову війну і голод, коли їм з матір'ю доводилося їсти тільки сухий хліб ", - розповідає про Елен директор будинку для людей похилого віку.

Елен Лефевр народилася за кілька днів до початку Першої світової війни. З великими труднощами в житті вона зіткнулася вже в 5 років, коли в світі вибухнула пандемія іспанського грипу, від якої загинуло в світі від 20 до 50 млн осіб. Під час Другої світової війни вона разом з її матір'ю пішки покинула окуповану зону Франції. У віці 14 років Елен кинула школу і пішла на роботу, щоб допомогти своїй мамі зводити кінці з кінцями через дуже скромне фінансове становище.

І ось сьогодні незламна 106-річна француженка нагадала всій планеті, що ніколи не можна здаватися і потрібно боротися за своє життя, щоб там не було.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Італії від коронавіруса вилікувалася 104-річна жінка Ада Зануссі  - вона стала однією з найстаріших людей на планеті, які одужали від коронавирусной інфекції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?