12 українців потрапили у ДТП у Польщі — фото
Категорія
Світ
Дата публікації

12 українців потрапили у ДТП у Польщі — фото

12 українців потрапили у ДТП у Польщі — фото
Джерело:  online.ua

Вранці 26 лютого у Підкарпатському воєводстві Польщі сталася ДТП з двома мікроавтобусами, в кожному з яких знаходилися громадяни України. Згідно з останніми даними, постраждали п'ятеро людей.

Джерело:  RMF24, Фейсбук-сторінка Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego w Przemyślu 

Що відомо про ДТП у Польщі 26 лютого

Як стверджують представники місцевої поліції, аварія сталася близько 4 ранку у неділю на трасі A4 в районі села Заблотце Ярославського повіту, неподалік від прикордонного пункту пропуску Корчова.

Згідно з даними медиків служби "швидкої" у Перемишлі, усі 12 пасажирів обох мікроавтобусів - громадяни України.

За попередніми висновками, водій Renault Master врізався ззаду у Mercedes Sprinter, який їхав попереду, внаслідок чого Mercedes вдарився об обмежувальні бар’єри і перекинувся набік. П’ятьох пасажирок з обох транспортних засобів госпіталізували, - прокоментувала подію речниця поліції, підтвердивши, що наразі їхньому життю нічого не загрожує.

Представники поліції звертають увагу на те, що обидва водії були тверезими, тому причину ДТП продовжують з’ясовувати.

Що відомо про останню ДТП у Польщі за участю українців

Зранку 5 листопада у Польщі перекинувся мікроавтобус, у якому їхали шестеро українців. Загинув 13-річний підліток, 6-річна дитина та її мама потрапили до лікарні.

Тоді повідомлялося, що ДТП сталося близько 4 ранку на автомагістралі А4 біля міста Тарнув. Українці їхали в бік Жешува.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?