21 грудня почалася Епоха Водолія — як вона вплине на життя людства
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

21 грудня почалася Епоха Водолія — як вона вплине на життя людства

21 грудня почалася Епоха Водолія — як вона вплине на життя людства
Джерело:  online.ua

21 грудня 2020 року став справді унікальним днем, який надовго запам'ятається усім мешканцям планети Земля, оскільки це не тільки дата рідкісного та унікального астрономічного явища — великого злиття Сатурна і Юпітера, яке востаннє відбувалося 400 років тому, а й закінчення епохи стихії Землі, яка продовжується з початку XIX століття. Мало хто знає, що 21 грудня почалася Епоха Водолія. Як стверджують астрологи, стихію Землі символізують матеріальні цінності. Цього разу з'єднання Юпітера і Сатурна відбулося в повітряному знаку Водолія. Більше, ніж на 200 років, людство вступить в епоху повітря: головну цінність будуть мати інформація, суспільство, соціальна взаємодія, інтелектуальна праця та думки, передає ONLINE.UA.

За словами експертів, ознаки епохи Водолія вже видно давно. Поява телебачення, комп’ютера, мобільних телефонів та інших гаджетів — все це ознаки нової епохи. Інформація розповсюджується із блискавичною швидкістю, а гроші стають віртуальними. Однак у кожної медалі є й зворотня сторона.

"Інформація, яка так зручно і моментально розповсюджується не завжди правдива. Тому епоху Водолія цілком можна назвати й епохою Маніпуляцій.Здавалося б, переважній більшості людей не треба тяжко працювати, для того, щоб вижити — кращого часу важко й знайти в історії людства. У вільний час — розвивайся, рости над собою! Але «рада б душа в Рай, та гріхи не пускають». Пересічна людина, коли живе сито, здебільшого не дуже задивляється в себе, вона прагне зовнішніх розваг. І тут треба згадати, що астрологічні епохи не описуються одним знаком, вони описуються віссю. В даному випадку — це вісь Водолій – Лев. І саме протилежний знак являється прихованим інструментом дії, який одночасно являється і ключем до вирішення проблеми", — пояснють астрологи із групи "Астрологія для всіх".

Як стверджують фахівці, Лев це — шоу, свято, золотий блиск та особистість-король. Варто звернути увагу на те, що омана, яка наводиться водоліївською брехнею, використовує шоу (Лева), як інструмент. Маніпулятори роблять все можливе, аби створити шоу, гарний фасад, а яким ховається брехня. Ні для кого не секрет, що уже зараз технології впливу на мозок досягли промислових масштабів, а що ж буде далі?

"Єдиним захистом людини в епоху Водолія є власна сильна особистість. Будьте усвідомленими. Завжди. Станьте центром. Вибирайте самі, яку інформацію споживаєте. Пам'ятайте, в грядущу епоху Водолія, якщо ви самі не запрограмуєте себе, вас запрограмує хтось інший", — радять астрологи.

Раніше ONLINE.UA розповідав про те, як відбувалося велике злиття Юпітера та Сатурна, а також публікував яскраві відео та фото унікального явища.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?