23 тонни щастя: Зеленський готує сюрприз для українських дітей
Категорія
Україна
Дата публікації

23 тонни щастя: Зеленський готує сюрприз для українських дітей

23 тонни щастя: Зеленський готує сюрприз для українських дітей
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський закликав український уряд передати дітям 23 тонни іграшок, які не були розмитнені в Чорноморському порту. Про це він написав в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

За словами українського лідера, наприкінці 2019 року до Чорноморського рибного порту надійшов контейнер, заповнений дитячими іграшками та іграми для розвитку. Однак підприємство, яке мало б розмитнити товар, відмовилося від нього на користь держави. Варто звернути увагу на те, що загальна вага вантажу – понад 23 тонни.

"Для чиновників це просто статистика. А для дітлахів – це 23 тонни радості та щастя. Вважаю, що іграшки не мають припадати пилюкою на митних складах чи ще гірше – "по-тихому" розпродаватися недобросовісними особами", - написав глава держави.

Окрім того, український президент закликав Кабінет міністрів перевірити іграшки на безпечність і передати їх малозабезпеченим дітям, дітям військових, дитячим будинкам та лікарням.

Як відомо, на початку січня одеські митники не пропустили для продажу на території України майже 8 тисяч кубиків Рубіка, які були виготовлені з порушенням прав інтелектуальної власності компанії, якій належить винахід цієї іграшки.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно український лідер Володимир  Зеленський поділився з українцями  яскравою світлиною з азербайджанської столиці Баку, де глава держави перебував з офіційним візитом. Знімок він опублікував у своїх соціальних мережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?