Неймовірна краса: Зеленський показав українцям неофіційне фото з Баку
Категорія
Україна
Дата публікації

Неймовірна краса: Зеленський показав українцям неофіційне фото з Баку

Неймовірна краса: Зеленський показав українцям неофіційне фото з Баку
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський поділився з українцями яскравою світлиною з азербайджанської столиці Баку, де глава держави перебуває з офіційним візитом. Знімок він опублікував у своїх соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"Баку! Офіційний візит. Неофіційне фото", - підписав він світлину.

Варто зазначити, що Зеленський зустрівся з лідером країни Алієвим у Баку. Офіційна церемонія зустрічі відбулася на площі біля резиденції президента Азербайджану. Напередодні стало відомо, що Володимир Зеленський відправився в Азербайджан з дводенним офіційним візитом. Він має взяти участь у роботі Українсько-азербайджанського бізнес-форуму і зустрінеться з представниками української громади Азербайджану.

"Неймовірна краса; підготувалися до візиту нашого президента; чудово, що до нас так ставляться; похмурий день, проте яскраві прапори: Щасти вам, наш найкращий президент! Пишаємося вами!; Привіт Баку) В Азербайджані добрі люди, які дають нам високі бали на Евробаченні, та добрі чоловіки, які переводять бродячих песиків через дорогу на світофорах", - пишуть користувачі в соціальних мережах в коментарях до допису президента.

Як повідомляв ONLINE.UA, 17 грудня Зеленський виступив із заявою щодо зустрічі з азербайджанським колегою Ільхамом Алієвим. За офіційними даними, Київ підтримує проєкт Південного газотранспортного коридору.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?