30 сантиметрів. Бородата американка потрапила до Книги рекордів Гіннеса
Категорія
Культура
Дата публікації

30 сантиметрів. Бородата американка потрапила до Книги рекордів Гіннеса

30 сантиметрів. Бородата американка потрапила до Книги рекордів Гіннеса
Джерело:  online.ua

38-річна американка потрапила до Книги рекордів Гіннеса. Вона відростила 30-сантиметрову бороду.

Джерело: Книга рекордів Гіннеса

Бородата американка потрапила до Книги рекордів Гіннеса

У Сполучених Штатах жителька штату Мічиган потрапила до Книги рекордів Гіннеса. У неї найдовша борода у світі серед жінок. Жінка відмовилась від гоління бороди тричі на день.

38-річна Ерін Ганікатт змогла відростити рекордну 30-ти сантиметрову бороду переважно через синдром полікістозних яєчників. Гормональний дисбаланс призвів до надмірного росту волосся. Цей симптом і дозволив Ганікатт отримати титул жінки з найдовшою бородою у світі.

Борода в Ерін Ганікатт почала рости після 13 років. Коли вона втратила частину зору, то перестала голити її і почала відрощувати за пропозицією своєї дружини Джен.

Також 5 років тому Енн ампутували нижню половину однієї з ніг після того, як у шпиталі під час лікування травми стопи в неї розвинулася бактеріальна інфекція. Ще в неї був очний інсульт, викликаний високим кровʼяним тиском.

Бородаті жінки сучасності

За даними Книги рекордів Гіннеса, попередній рекорд серед найдовшої бороди у жінок, довжиною у 25,5 см належав 75-річній Вівіан Уілер (США).

24-річна Гарнам Каур з британського міста Слау, графство Беркшир, має 15-сантиметрову бороду і є наймолодшою жінкою в Британії, яка має повноцінну бороду.

Ппотрапити до Книги рекордів – честь для неї.

Пані Каур розповіла, що її відрощена борода - це своєрідна спроба морально впоратися з багаторічним цькуванням своєї зовнішності.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?