42 дня без спиртного — росіяни обурилися через нову заборону влади
Категорія
Світ
Дата публікації

42 дня без спиртного — росіяни обурилися через нову заборону влади

42 дня без спиртного — росіяни обурилися через нову заборону влади
Джерело:  online.ua

Після того, як російський глава Володимир Путін оголосив в РФ масову вакцинацію від коронавіруса російським препаратом Супутник V, незважаючи на те, що він ще не пройшов клінічні випробування і може бути небезпечним для здоров'я, влада оголосила населенню правила поведінки під час імунізації. Всіх, хто зробив щеплення від COVID-19, закликали дотримуватися маскового режиму, обмежити контакти і на 42 дня відмовитися від вживання алкоголю, інакше вакцина не спрацює. Росіяни вже відреагували на нові заборони. Одні з них висміяли рішення влади, яка, як вважають росіяни, оголосила про неможливе в період новорічних свят. Інші ж розчаровані фактичним визнанням влади неефективністі вакцини, так як ще до вакцинації Кремль почав виправдовуватися за невдалий експеримент, в який Путін вирішив втягнути росіян, піддаючи життя і здоров'я людей небезпеки. У красномовних мемах і жартах в соцмережах громадяни РФ позначили свою позицію щодо поствакцинальних заборон і попередили Путіна, що вакцинація буде зірвана, передає ONLINE.UA.

Зокрема, віце-прем'єрка Росії Тетяна Голікова повідомила росіянам, що російська вакцина від коронавіруса "Супутник V" буде ефективною тільки в разі дотримання низки обмежень після використання. За її словами, це необхідно для того, щоб щеплений не заразився коронавірусом до того, як у нього сформується повноцінна імунна відповідь.

"Вакцина двоетапна, застосовується через 21 день, тому протягом усіх 42 днів необхідно дотримуватися таких заходів безпеки - утриматися від відвідування місць з великою кількістю людей, дотримуватися маскового та режим гігієни, мінімізувати контакти, дотримуватися соціальної дистанції, обмежити прийняття алкоголю і ліків, які пригнічують імунну систему ", - пояснила Голікова росіянам.

Громадяни РФ мережі бурхливо відреагували на подібні вимоги після вакцинації російським експериментальним препаратом. Вони обурені, що Путін ставить над ними досліди, так ще й зі строгими умовами.

"По термінах, нагадує Великий піст. А взагалі, думка зрозуміла - завжди є відмазка, якою користуються всі шарлатани, що впарюють зілля: не допомогло, бо не дотримувався умов прийому. Тільки не врахували одного - половина краще відмовиться від вакцинації. Тому програма одурманення буде завалена, і вона схлопоче за саботаж; Тепер зрозуміло, чому назва вакцини Супутник 5. Натякають, що після щеплення треба б на 42 дня покинути планету, інакше результату не буде. Це не країна, це дурдом. Винахідники ... ", - коментують росіяни рекомендації Голікової.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії назвали побічні ефекти вакцини Супутник V, які можуть виникнути у кожного десятого пацієнта.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?