49-річну Селін Діон підловили повністю оголеною в гримерці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

49-річну Селін Діон підловили повністю оголеною в гримерці

49-річну Селін Діон підловили повністю оголеною в гримерці
Джерело:  Instagram

Американська співачка Селін Діон взяла участь у фотосесії для журналу Vogue. Під час підготовки до з'йомок, 49-річна виконавиця сфотографувалась в абсолютно оголеному вигляді.

Відповідна світлина з'явилася в Instagram-акаунті Vogue, повідомляє ONLINE.UA.

У підписі до знімку редактори глянцю озвучили "голий" факт: Селін Діон в останні п'ять років виходить на сцену виключно в нарядах Couture. Виступ співачки триває не менше двох годин, а концерти зірка дає п'ять-шість днів в тиждень. Селін танцює, співає, жестикулює і рухається по сцені в нарядах, які призначені виключно для червоних доріжок. Редактори сумніваються, що в такому одязі зручно що-небудь робити, окрім як стояти або сидіти. Тому для контрасту вирішили зробити фото Селін під час переодягання в гримерці.

Читайте також: Легендарну співачку запідозрили в копіюванні стилю Меланії Трамп: опубліковані фото

На фото Селін Діон сидить на стільці, а пікантні місця прикриває руками.

Як повідомляв ONLINE.UA, екс-солістка епатажного українського гурту Nikita та зірка журналу Playboy Даша Астаф’єва розповіла, що її коханий Артем Кім не загострює увагу на її оголених фотосесіях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?