5 новин до сніданку
Категорія
Україна
Дата публікації

5 новин до сніданку

5 новин до сніданку
Джерело:  online.ua

ONLINE.UA пропонує нашим читачам ознайомитися з п’ятіркою найбільш цікавих, на думку редакції, новин за минулу добу.

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що з 1 жовтня пенсії для українців будуть підвищені та проіндексовані, а підвищення пенсійного віку не буде.

Суд відмовив Спеціалізованій прокуратурі у проханні про арешт майна колишнього нардепа Миколи Мартиненка, який перебуває під слідством щодо розкрадання коштів держпідприємства "Східний гірничо-збагачувальний комбінат".

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що поліція Дніпропетровської області затримала чоловіка, який керував "тітушками", що брали участь у побитті ветеранів АТО під час святкування Дня Перемоги 9 травня у Дніпрі.

Президент Петро Порошенко проведе у неділю, 14 травня, прес-конференцію з нагоди затвердження Радою ЄС безвізового режиму для України.

Президент США Дональд Трамп призвав Росію та Україну жити у мирі, написавши несподіване та оригінальне звернення у Twitter, де згадав зустрічі із міністром закордонних справ Павлом Клімкіним та його російським колегою Сергієм Лавровим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?