Давайте жити в мирі: Трамп прокоментував зустрічі з Клімкіним та Лавровим
Категорія
Світ
Дата публікації

Давайте жити в мирі: Трамп прокоментував зустрічі з Клімкіним та Лавровим

Давайте жити в мирі: Трамп прокоментував зустрічі з Клімкіним та Лавровим
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп призвав Росію та Україну жити у мирі, написавши несподіване та оригінальне звернення у Twitter, де згадав зустрічі із міністром закордонних справ Павлом Клімкіним та його російським колегою Сергієм Лавровим.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter 45-го президента США.

Читайте також: " Давайте миритися"? Хріновий з тебе президент, Трамп

"Учора в один день я зустрівся з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим та главою міжнародного міністерства України Павлом Клімкіним. Давайте жити у мирі!", - написав Трамп, опублікувавши колаж із двох фото з Клімкіним та Лавровим.

 Нагадаємо, Трамп назвав зустріч із Лавровим "дуже хорошою".

Також стало відомо, що Трамп зустрічався із російським урядовцем через особисте прохання президента РФ Володимира Путіна.

При цьому у міністерстві закордонних справ України розповіли, що Клімкін під час зустрічі з Трампом, а також віце-президентом США Майком Пенсом, обговорив виконання Мінських домовленностей, а також інші деталі ситуації на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?