Трамп зустрівся з Лавровим на особисте прохання Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп зустрівся з Лавровим на особисте прохання Путіна

Трамп зустрівся з Лавровим на особисте прохання Путіна
Джерело:  Politico

Президент США Дональд Трамп проводив зустріч з головою МЗС Росії Сергієм Лавровим на прохання президента РФ Володимира Путіна.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Politico.

"Такий дружній візит у Білому домі – фотографії, на яких президент (США Дональд Трамп – Ред.) бесідує з Лавровим та послом РФ в США Сергієм Кисляком, були опубліковані МЗС Росії, хоча американській пресі не дозволили висвітлювати візит – відбувся на прохання Путіна, зроблене під час останньої телефонної розмови з Трампом", - зазначає видання.

Читайте також: У Путіна відповіли на слова Трампа про Мінські домовленності

Як пояснив прес-секретар Білого дому, Трамп "вирішив прийняти його (Лаврова), тому що Путін попросив його".

"Путін конкретно просив про це під час телефонної розмови, коли вони в останній раз говорили", - додав він.

Раніше повідомлялося, що в Білому домі розлютилися через дозвіл Кремля публікувати фото зустрічі президента США Дональда Трампа і глави МЗС РФ Сергія Лаврова.

Як повідомляв ONLINE.UA, 10 травня у Білому домі відбулися зустрічі глави МЗС РФ Сергія Лаврова з держсекретарем США Рексом Тіллерсоном і президентом США Дональдом Трампом.

Того ж дня президент США Дональд Трамп зустрівся у Білому домі з міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним та обговорив з ним подальшу підтримку України з боку США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?