50-річна Наомі Кемпбелл вперше стала мамою й показала малюка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

50-річна Наомі Кемпбелл вперше стала мамою й показала малюка

50-річна Наомі Кемпбелл вперше стала мамою й показала малюка
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома супермодель Наомі Кемпбелл приголомшила усіх своїх фанатів неочікуваною звісткою. Зірка офіційно повідомила, що вперше стала матір'ю. Окрім того, жінка оприлюднила зворушливу світлину з первістком.

Джерело: Інстаграм Наомі Кемпбелл

Наомі Кемпбелл показала усім первістка

Легендарна модель вперше повідомила про те, що стала мамою, на особистій сторінці в Інстаграмі. Зірка оприлюднила знімок, де показала крихітні ніжки первістка. Більше подробиць жінка не надала.

"Прекрасне маленьке щастя вибрало мене як свою матір. Це така величезна честь для мене – прийняти у своє життя цю ніжну душу, що не вистачає слів, щоб описати зв'язок, яку я тепер поділяю з тобою, мій ангел. Немає більшої любові на світі", – зазначила супермодель.

На переконання американських журналістів, Наомі змогла стати мамою завдяки послугам сурогатного материнства.

До такого висновку вони дійшли, коли зрозуміли, що про вагітність Кемпбелл не було відомо нічого. До прикладу, місяць тому легендарна моель представила нову колекцію Michael Kors, де ніхто не помітив жодних змін у її ідеальній спортивній фігурі.

Фанати зірки не приховують, що вони приголомшені новиною про материнство Наомі Кемпбелл. У коментарях під світлиною вони пишуть багато привітань, до яких також приєдналися зіркові колеги – Зої Салдана, Марк Джейкобс, Джоді Тернер-Сміт.

Що Наомі Кемпбелл раніше говорила про материнство

Не можна не згадати про те, що 4 роки тому під час інтерв'ю Evening Standard зірка зізналася, що хоче стати матір'ю, але не поспішає з цим: "Я постійно думаю про те, щоб мати дітей... Але тепер, коли є наука, я думаю, що можу зробити це, коли захочу".

Через 2 роки Наомі розказала, що все одно не поспішає ставати матір'ю. "Дітей ще немає – я подивлюсь, що мені принесе Всесвіт", – заявила Наомі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?