Надія Мейхер розкритикувала Полякову на тлі секс-скандалу з Меладзе та Лорак
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Надія Мейхер розкритикувала Полякову на тлі секс-скандалу з Меладзе та Лорак

Надія Мейхер розкритикувала Полякову на тлі секс-скандалу з Меладзе та Лорак
Джерело:  online.ua

Зірка української поп-сцени Надія Мейхер майже 6 років перебувала у складі відомого гурту "ВІА Гра", продюсером якого був Констянтин Меладзе. Вона вирішила прокоментувати гучний секс-скандал, який спалахнув навколо  продюсера, після звинувачень у домаганнях з боку співачки Ані Лорак.

Джерело: "5 канал"

Як відомо, Ані Лорак нещодавно заявила, що колись Меладзе пропонував їй інтим в обмін на просування кар'єри.

Надія Мейхер стала на захист Меладзе

На переконання Мейхер, усі звинувачення щодо її колишнього продюсера не потрібно сприймати серйозно. Артистка також наголосила, що слова Олі Полякової про те, що він начебто її домагався – не можуть бути правдою.

"Влізати в чиюсь голову, в чиюсь уяву. У кожного вона різна, а у нас, артистів, вона взагалі бурхлива. Я її (Олю Полякову, – ред.) знаю дуже погано. Ми не дружні, у нас немає близьких стосунків. Тому я не маю права про неї щось говорити. Але точно можу сказати, що слово "домагання" і Костянтин Меладзе – абсолютно протилежні речі", - заявила Мейхер.

На думку співачки, Оля Полякова вступилася за Ані Лорак, щоб знову попіаритись.

"Багато зірок таким чином піаряться. Так склалося життя, що сьогодні ті люди, які розуміють, як користуватися інстаграмом і своїм деяким статусом, використовують будь-яку можливість, щоб привернути до себе ще більше уваги. Я, звичайно, за Олю не буду говорити, чому вона це підхопила. Але вона, як мені здається, людина гумористична, і я не думаю, що ці слова варто сприймати серйозно", – вважає співачка.

Коротко про секс-скандал із Констянтином Меладзе

Українська співачка Ані Лорак, яка живе і виступає в РФ, в ефірі російського шоу заявила, що колись Меладзе пропонував їй інтим в обмін на просування кар'єри. Інша співачка Ольга Полякова згадала подібний випадок з Меладзе. Сам продюсер ці звинувачення поки не коментував.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?