Сніжана Бабкіна несподівано розповіла про 100 коханок свого чоловіка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Сніжана Бабкіна несподівано розповіла про 100 коханок свого чоловіка

Сніжана Бабкіна несподівано розповіла про 100 коханок свого чоловіка
Джерело:  online.ua

Для багатьох українців зіркове подружжя Сергія та Сніжани Бабкіних приклад ідеальної пари. Однак не так вже й багато людей здогадуються, що їхні стосунки теж зіштовхувалися із перепонами та складними випробовуваннями - про це стало відомо під час нового інтерв'ю закоханих. Так, Сніжана відверто розказала, як дізналась про зради чоловіка, а також публічно зізналася, що він мав більш ніж сто жінок за 3 роки. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на  ЖВЛ.

За словами Сніжани, після одруження в пари була ідилія у стосунках, однак дуже швидко її змінила криза. Акторка спочатку звернула увагу на те, що неочікувано для неї кошти з сімейного бюджету стали зникати.

"Я знала, який у нього гонорар. І він привозив наполовину менший. Потім вже я зрозуміла чому. Куди йшли всі ці гроші", – розповіла дружина співака.

Сергій намагався приховати, що насправді відбувається, однак відповідь прийшла до Сніжани уві сні. Акторці наснився сон про те, що Сергій стоїть оголений на полиці. А поряд з ним – величезна кількість ляльок Барбі, які не давали йому проходу.

"Про цю історію не знає ще ніхто. Я говорю: "Сергію, у тебе ж багато жінок було за ці три роки?". Він говорить: "Так, була жінка. Це було на гастролях. Це була дівчина легкої поведінки". Я кажу: "Сергію, я знаю, що багато". "Як ти знаєш?! Ні одна". "Не бреши собі, не бреши мені. Він опустив голову і сказав: "Так. За ці три роки було багато жінок". Я говорю: "Скільки?". Він каже: "Багато". Я говорю: "Скільки було за три роки?!" І тоді він сказав: "Понад сто", – відверто зізналась Сніжана Бабкіна.

Після цього акторка зібрала речі та поїхала жити до мами, проте все одно згодом могла пробачити свого чоловіка. Що цікаво, про зраду дружині Сергій Бабкін розповідав раніше. За словами співака, його шлюб допоміг врятувати таємничий "господар", який жив у їхньому домі та допоміг Сніжані зберегти їхню родину. Бабкін стверджує, що багато разів вибачався перед коханою, оскільки не хотів без неї жити.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український рок-гурт The Hardkiss потішив своїх відданих фанатів довгоочікуваною прем’єрою —  шанувальники нарешті отримали змогу насолодитися новою піснею "Обійми".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?