Юлія Саніна приголомшила сміливим образом у новому кліпі "Обійми"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Юлія Саніна приголомшила сміливим образом у новому кліпі "Обійми"

Юлія Саніна приголомшила сміливим образом у новому кліпі "Обійми"
Джерело:  online.ua

3 березня відомий український рок-гурт The Hardkiss потішив своїх відданих фанатів довгоочікуваною прем'єрою — шанувальники нарешті отримали змогу насолодитися новою піснею "Обійми", яка, до слова, стане саундтреком до однойменного українського фільму. Цього ж дня гурт представив кліп до треку, який вразив українців не тільки своє чуттєвістю та емоційністю, а й сміливим сексуальним образом фронтвумен Юлії Саніної. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ютуб-канал The Hardkiss.

Варто звернути увагу на те, що зйомки нового кліпу гурту відбувалися у Київському метрополітені. Попри таку просту локацію, артистам вдалося створити яскраву картинку, яка зачарувала глядачів. Режисером відео стала Катя Царик, яка показала кохання, пристрасть, ніжність та відчай у маленькому вагоні метро. У ньому люди традиційно їдуть у своїх справах, але між ними "розгоряється іскра" і вони більше не можуть себе стримувати.

Однак найбільше фанатів вразив новий сексуальний образ солістки гурту Юлії Саніної. Задля нової відеороботи вона вирішила відмовитися від традиційних футуристичних елементів та перетворилась у справжню рокерку. Співачка приміряла коротку чорну перуку, обличчя підкреслила ніжним макіяжем, також підібрала для себе спокусливий чорний комбінезон з розрізами у зоні талії та на нозі. Фанати у захваті, що змогли побачити ще одне Alter ego улюбленої артистки.

"Щоразу дивуюсь наскільки легко Харди відсторонюються від жанрових рамок, створюючи еклектичну і гармонійну музику. Мінімум самокопіювання: щоразу щось нове, не таке як раніше, і водночас це завжди їхній музичний почерк, їхня звукова естетика, яка завжди подобається і приймається без жодних 'але'...; Все сподобалось : мелодія+слова+ніжність спочатку +драйв в кінці +образ Юлії= гармонія; Пісня супер.... Кайф... Дякую за україномовну пісню..!; Юля в цьому образі - насолода для очей; Який образ!!!!!!!!!!!!!! Браво!!!!! А поцілунки пар в метро нагадують кліп "make up"; Юля вміє нас дивувати; чудова робота від талановитих артистів; Юлю, яка ж ви красива в цьомуобразі", - коментують кліп гурту в мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кліп українського гурту ONUKA отримав номінацію в категорії "Краще музичне відео" на престижному міжнародному кінофестивалі ARFF Barcelona.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?