Кліп ONUKA Zenit потрапив в номінацію кращих музичних відео на престижному кінофестивалі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кліп ONUKA Zenit потрапив в номінацію кращих музичних відео на престижному кінофестивалі

Кліп ONUKA Zenit потрапив в номінацію кращих музичних відео на престижному кінофестивалі
Джерело:  online.ua

Кліп відомого українського електро-фолк гурту ONUKA отримав номінацію в категорії "Краще музичне відео" на престижному міжнародному кінофестивалі ARFF Barcelona. Краса навколишнього світу, яку показали автори ролика, підкорила кіноекспертів за кордоном. Це дійсно фантастичний кліп, при перегляді якого мурашки біжать по шкірі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram гурту.

"Створюючи відео на трек ZENIT, ми сподівалися, що воно допоможе відкрити очі на красу навколишнього світу. Ми раді, що його оцінили за кордоном і номінували на звання Кращого музичного відео на міжнародному кінофестивалі ARFF Barcelona", - йдеться в повідомленні групи ONUKA.

Вражаючий кліп ZENIT вже оцінили мільйони користувачів мережі. Шанувальники групи і навіть ті, хто не був знайомий раніше з творчістю українського колективу, підкорені казковими образами і барвистими пейзажами, які показані у відео. До речі, всі костюми для кліпу були створені з речей з барахолок - таким чином група ONUKA продемонструвала свою повагу до навколишнього світу і звернула увагу громадськість на розумне споживання.

"Ви суперові! Бажаю перемоги !; Саме так і повинно бути! Кліп, який можна переглядати нескінченну кількість разів! Від душі бажаю перемоги !; Саме круте відео року! Однозначно!; Дуже надихає, спасибі !; Неймовірна робота і дуже гарна новина! Пишаюся тим, на якому високому рівні створюється українське мистецтво !; Дуже класний кліп! Пісня супер !; Нічого собі! Ось це масштаб !; Рівень подачі просто зашкалює. Зазнала естетичний оргазм слухаючи і споглядаючи це українське творіння. Дякую вам за доставлені емоції! ", - масово бажають перемоги гурту ONUKA на міжнародному кінофестивалі українці.

Нагадаємо, прем'єра кліпу групи ONUKA ZENIT відбулася в січні минулого року. Він був присвячена красі навколишнього світу. Представляючи кліп солістка групи Ната Жижченко сказала, що вона сподівається, що завдяки відео люди побачать все те, прекрасне, яке їх оточує. Вона нагадала людям про те, що іноді потрібно зупиниться і відчути щастя тут і зараз.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ONUKA випустал вражаючий кліп на пісню "CEAHC". Він самим проникливим за всю музичну кар'єру групи, адже коли Ната Жижченко працювала над новим хітом - вона перебувала в статусі вагітної мами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?