Співачка Демі Ловато зізналася, що її зґвалтували
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співачка Демі Ловато зізналася, що її зґвалтували

Співачка Демі Ловато зізналася, що її зґвалтували
Джерело:  online.ua

Американська співачка Демі Ловато нещодавно представила документальний фільм "Демі Ловато: Танці з дияволом", у якому відверто розказала про всі свої помилки, травми та переживання. Артистка вперше зізналася, що в підлітковому віці її зґвалтували і саме тоді вона втратила цноту. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на видання  The Guardian.

Демі Ловато публічно визнала, що стала однією з тих дівчат, які зазнали сексуального насильства. За її словами, це ставалося неодноразово, а вперше дівчину зґвалтували, коли їй було 15 років.

"Я втратила цноту через зґвалтування. Вперше у мене не було романтики", – зізналася зірка.

Як стверджує Ловато, це зробив хлопець, з яким тоді зустрічалася. Однак все відбулося без згоди Демі, оскільки на той момент вона не була готова до сексу. Співачка розповіла, що повідомляла про зґвалтування дорослим, проте хлопець не поніс жодного покарання. Дівчина намагалася самостійно пережити цю травму, користувалася порадами з книжок, однак нічого не допомагало.

"Я зателефонувала цій людині через місяць і намагалася виправити ситуацію, взяла її під свій контроль. Але це змусило мене почуватися ще гірше",– зазначила артистка.

Демі Ловато постійно бачилася з цим хлопцем. Цей період був для неї настільки важким, що вона навіть перестала їсти. Вдруге зірка пережила цю травму 3 роки тому. Тоді у неї було передозування наркотиками і чоловік, який продавав їй заборонені речовини, зґвалтував її.

"У мене не просто сталося передозування. Моїм станом скористалися. Коли мене знайшли, я була голою. Мене залишили помирати після того, як зґвалтували. Коли я прокинулася, вони спитали, чи був у нас секс за взаємною згодою. Перед очима був момент, коли той чоловік сидів на мені й я сказала "так". Лише через місяць після передозування я зрозуміла, що була не в стані приймати добровільне рішення", – відверто розповіла співачка.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Сніжана Бабкіна несподівано розповіла про 100 коханок свого чоловіка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?