В мережі знайшли точну копію Анджеліни Джолі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В мережі знайшли точну копію Анджеліни Джолі

В мережі знайшли точну копію Анджеліни Джолі
Джерело:  online.ua

В мережі активно почали обговорювати світлини іспанської блогерки  Ліни Сендс, яка дивує людей унікальною схожістю на голлівудську акторку Анджеліну Джолі. Чимало фанатів визнають, що жінка дійсно виглядає як сестра зірки.

Джерело: Instagram Ліни Сендс

Що відомо про "клона" Анджеліни Джолі

Ліна Сендс активно розвиває свій блог у соціальних мережах - Інстаграмі та Тік-Ток: там вона часто публікує фотографії та відеоролики про власне життя.

Однак підписники Ліни найбільше звертають увагу на свою зовнішність - людей проголомшує те, що дівчина є справжнім двійником Анджеліни Джолі.

Ліна Сендс (фото - instagram.com/lina_sands)

"Подивіться на ці риси обличчя та макіяж. Спершу важко повірити, що перед вами не відома актриса, а просто блогерка", - коментує фото один із підписників.

Ліна Сендс не приховує, що робить все можливе, щоб бути максимально схожою на голлівудську зірку.

Жінка активно працює над своєю акторською і модельною кар’єрою та сподівається, що одного разу їй вдасться досягти такого ж успіху.

Ліна Сендс (фото - instagram.com/lina_sands)

Як користувачі мережі реагують на фото Ліни Сендс

"Яка ж красива дівчина; круто, я спочатку подумала, що це сама Анджеліна Джолі. Неймовірна схожість!; Я думала, що це мені одній здається, що це Анджеліна Джолі; Здається, це її сестра; цікаво, чи були пластичні операції; чарівна жінка, однак шкода, що вона втратила свою індивідуальність; дуже-дуже сексуальна; справді, це точна копія Джолі", - коментують фото блогерки в мережі.

Ліна Сендс (фото - instagram.com/lina_sands)

Підписники жінки не можуть дочекатися, коли її сторінку побачить колишній чоловік Джолі Бред Пітт. Вони дуже хотіли б подивитися на його реакцію. Вони вважають, що актор може навіть закохатися в блогерку.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?