Бред Пітт прокоментував докази Анджеліни Джолі про домашнє насилля
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Бред Пітт прокоментував докази Анджеліни Джолі про домашнє насилля

Бред Пітт прокоментував докази Анджеліни Джолі про домашнє насилля
Джерело:  online.ua

Нещодавно стало відомо, що зірка Голлівуда Анджеліна Джолі готова свідчити про домашнє насилля з боку колишнього чоловіка Бреда Пітта. Документи, які жінка подала в суд, були опубліковані в пресі, що дуже засмутило оскароносного актора. За словами інсайдерів, наразі він "вбитий горем". Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на видання  Page Six.

Згідно з останніми даними, акторка планує надати докази домашнього насилля з боку Бреда Пітта, а першим свідчення проти батька дав старший син Меддокс. Це неабияк засмутило голлівудську зірку.

Як стверджують інсайдери, які спілкуються із зіркою, актор розчарований тим, що Джолі вирішила саме у такий спосіб отримати самостійну опіку над дітьми.

"Бред вбитий горем через те, що Анджеліна пішла цим шляхом. Після їхнього шлюбу залишилося багато емоцій. Він взяв на себе відповідальність за свої вчинки і, зважаючи на свої проблеми в минулому, перестав пити", – розповідають інсайдери.

Що важливо розуміти, актор ніколи не приховував того , що у нього були серйозні проблеми з алкоголем і наркотиками, коли він перебував у шлюбі з Джолі. Однак Пітта ніколи раніше не звинувачували в домашньому насиллі щодо колишньої дружини. Єдиний відомий публіці інцидент – перепалка на борту приватного літака, в якій Меддокс нібито заступився за матір та отримав від батька. Однак після кримінального провадження актора виправдали.

На переконання команди Бреда Пітта, витік приватної інформації стався невипадково. За їхніми словами, Джолі навмисно підігріває конфлікт, оскільк хоче негативно вплинути на ставлення суспільства до ексчоловіка.

"Бред та його команда ніколи не нападали на Анджеліну. Однак вони вважають, що цей витік інформації був розрахований на те, щоб похитнути суспільну думку до завершення судового процесу. Бред відчуває, що його все більше і більше ізолюють від дітей, і він спустошений цим", – зазначили інсайдери.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зірка "Гаррі Поттера" розповіла про знущання над нею під час зйомок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?