Зірка "Гаррі Поттера" розповіла про знущання над нею під час зйомок
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка "Гаррі Поттера" розповіла про знущання над нею під час зйомок

Зірка "Гаррі Поттера" розповіла про знущання над нею під час зйомок
Джерело:  online.ua

Відома шотландська акторка Кеті Люнг, яка зіграла у 4 фільмі із серії стрічок про чаклуна Гаррі Поттера, вперше вирішила зізнатися, що піддавалась расистським знущанням під час зйомок. За словами дівчини, хейтери часто надсилали їй гнівні повідомлення. Окрім того, вони навіть створили вебсайт ненависті до Люнг. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на видання  Just Jared.

Кеті Люнг, яка зіграла у фільмі першу дівчину Гаррі Поттера, Чжоу Чанг, розповіла, що зіштовхнулася з хейтом за расовою ознакою, після того, як новини про її участь у фільмі "Гаррі Поттер та келих вогню" почали стрімко поширюватися у ЗМІ.

"Інформація про мою участь у фільмі з'явилась у газетах, а потім хтось таємно сфотографував мене. Я багато плакала і була зламаною", – зізналася зірка.

За словами Кеті Люнг, після того, як її фото "злили" у мережу, їй почали надходити багато повідомлень зі словами ненависті й гніву. Окрім того, дівчина навіть знайшла у інтернеті хейтерські вебсайти, присвячені їй та акторам "Гаррі Поттера". Як стверджує Кеті, на цих сайтах були спеціальні кнопки, на які користувачі могли натиснути й висловити своє невдоволення стосовно певного актора. Саме у такий спосіб відбувався підрахунок тих, хто був не згоден із обраними на ролі акторами.

Кеті Люнг розповідає, що була вимушена звернутися до своїх агентів з проханнями вжити якихось заходів щодо цієї "хвилі хейту" у соціальних мережах. Проте її представники почали радити їй заперечувати факт расистського булінгу й казати, що вона ніколи не бачила таких повідомлень.

"Я пам'ятаю, як вони мені говорили: "Кеті, ми не бачили цих вебсайтів, про які говорять люди. А якщо тебе щось запитають, то просто скажи, що це неправда'', – відверто зізналася зірка "Гаррі Поттера".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що голлівудська акторка Емма Вотсон, яка є зіркою фільмів "Гаррі Поттер", "Красуня і чудовисько", "Маленькі жінки" закрутила роман з молодим американським бізнесменом Лео Робінтоном - його фото вже "злили" в мережу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?