ЗМІ оприлюднили фото нареченого "Герміони" Емми Вотсон
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

ЗМІ оприлюднили фото нареченого "Герміони" Емми Вотсон

ЗМІ оприлюднили фото нареченого "Герміони" Емми Вотсон
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома голлівудська акторка Емма Вотсон, яка є зіркою фільмів "Гаррі Поттер", "Красуня і чудовисько", "Маленькі жінки" закрутила роман з молодим американським бізнесменом Лео Робінтоном. Ба більше, ходять чутки, що вони побралися — про це журналісти та фанати "Герміони" заговорили після того, як помітили на її пальці обручку.Також іноземні медіа повідомляють про те, що Вотсон відмовилась від зйомок в кіно, оскільки мріє про справжню сім'ю зі своїм коханим. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на видання  The Daily Mail.

"Успішна британська акторка Емма Вотсон після чуток про заручини поставила на паузу кінокар'єру. Інсайдери повідомляють, що її рішення спричинене бажанням більше часу проводити з нареченим. Акторка також задумується про створення з ним сім'ї", - йдеться в повідомленні.

Як уже згадувалося раніше, Вотсон ніколи не коментує чутки про своє особисте життя. Зараз акторка знаходиться в Лос-Анджелесі. "Герміона" відмовляються від нових ролей у кіно та насолоджується часом з коханим.

"Емма "пішла в підпілля" і хоче облаштувати своє життя з Лео, тому поки що вони залягли на дно. Можливо, Емма хоче сім'ю"– зазначає видання.

Лео Робінтон

Нагадаємо, що декілька тижнів тому Емму Вотсон помітили  з бойфрендом біля аеропорту Лос-Анджелеса. За словами журналістів, закохані повернулися з Мексики. Вони прощались та обіймалися. На фото, які зробили папараці, було помітно, що безіменний палець зірки прикрашала каблучка, дуже схожа на обручку. Тому ймовірно, що Емма або заручилась, або таємно вишла заміж. З Лео Робінтоном зірка зустрічається близько 18 місяців. Пара старанно намагється приховувати стосунки від публіки. Що цікаво, раніше ходили чутки про роман Вотсон з актором Томом Фелтоном, який зіграв роль Драко Малфоя у фільмі "Гаррі Поттер". Зірки доволі часто публікували фото, які підтверджували той факт, що вони проводять час разом.

Том Фелтон та Емма Вотсон

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що співачка  Дженніфер Лопес розповіла про проблеми у стосунках зі своїм нареченим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?