Дженніфер Лопес розповіла про проблеми у стосунках зі своїм нареченим
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дженніфер Лопес розповіла про проблеми у стосунках зі своїм нареченим

Дженніфер Лопес розповіла про проблеми у стосунках зі своїм нареченим
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома співачка та голлівудська акторка Дженніфер Лопес разом з її нареченим Алексом Родрігесом під час карантину вирішила звернутися до сімейного психолога, аби врятувати їхню пару від болючого розриву. За словами зірки, терапія справді допомогла їм у важкий момент та подарувала шанс зберегти стосунки, передає ONLINE.UA з посиланням на видання  Mirror.

Як відомо, Джей Ло та бейсболіст Алекс Родрігес зустрічаються уже три роки, однак у закоханих виникла криза під час карантину, тож пара звернулась до психолога. Дженніфер нагадала, що багато пар під час пандемії коронавірусу зазнали кризи в стосунках, тому їм немає чого соромитися, оскільки це абсолютно нормально, що у людей виникають проблеми.

За словами співачки, вони були вимушені звернутися до психолога через різницю в інтересах. Зірка додала, що для неї було незвично "сповільнити темп життя" через пандемію коронавірусу.

"Я сумую за активним і творчим ритмом життя. Але Алекс з тих людей, які люблять залишатися вдома. Йому подобаються зустрічі в Zoom, подобається розуміти, що я і діти завжди вдома", – розповіла Дженніфер Лопес.

На переконання Лопес терапія була корисною для пари. І завдяки відвідин психолога їм вдалося відновити взаєморозуміння.

Варто звернути увагу на те, що закохані звернулися до психолога в той період, коли з'явилися чутки про роман Алекса Родрігеса із зіркою реаліті-шоу Медісон ЛеКрой. Журналістам вдалося дізнатися, що зірки справді спілкувалися, однак інформація про їхній фізичний зв'язок чи зраду нареченого Джей Ло коханій не підтвердилася.Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома голлівудська акторка та зірка "Гри престолів" Есме Б’янко вперше наважилася розповісти про свої стосунки з рок-музикантом Меріліном Менсоном після гучного секс-скандалу, який нещодавно розгорівся навколо нього: усі подробиці можна знайти в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?