Зірка "Гри престолів" розповіла про багаторічні знущання Меріліна Менсона
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка "Гри престолів" розповіла про багаторічні знущання Меріліна Менсона

Зірка "Гри престолів" розповіла про багаторічні знущання Меріліна Менсона
Джерело:  online.ua

Відома голлівудська акторка та зірка "Гри престолів" Есме Б'янко вперше наважилася розповісти про свої стосунки з рок-музикантом Меріліном Менсоном після гучного секс-скандалу, який нещодавно розгорівся навколо нього. За словами жінки, у них був роман, під час якого вона багато років страждала від жорстокості та знущань співака. Есме розповіла, що відчувала себе немов полонена та навіть назвала Менсона монстром. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  The Cut.

За словами акторки, у підлітковому віці вона була фанаткою рок-зірки. Попри те, що батьки забороняли ходити на його концерти, її все одно вдалося особисто познайомитися з Меріліном. Однак це довгоочікуване знайомство Есме з її кумиром перетворило життя дівчини на справжнє пекло. Б'янко стверджує, що Менсон перетворився в монстра, який майже знищив її та інших жінок.

Так, під час зйомок кліпу I Want to Kill You Like They Do in the Movies Менсон накидався на неї без її згоди. "Музикант розповів дівчині, що потрібно зображувати, як їй подобається жорстока поведінка. Ролик знімався 3 дні. В той період, за словами актриси, Мерилін Менсон зв'язував її, наносив травми і шмагав", - йдеться в повідомленні.

Попри те, що Б'янко жила у Великій Британії, а Мерилін Менсон в США, їхні "стосунки" продовжувалис на відстані. Коли ж дівчина переїхала до співака, то перші два місяці насолоджувалася його коханням та турботою, однак потім все змінилося. Чоловік вказував їй, що одягати, коли виходити на вулицю і йти спати.

"По суті, я відчувала себе полонянкою. Я приходила і йшла за його бажанням. Він повністю контролював коло мого спілкування. Я дзвонила своїй родині, ховаючись в шафі", – розповіла акторка.

За словами Есме, них були вільні стосунки. Але Мерилін міг приводити інших до своєї студії, в той час, коли дівчина була під контролем його асистентів. Також, за словами акторки, в нього була кімната "поганої дівчинки". Приміщення було схожим на скляну шафу. Музикант міг зачиняти його зсередини. Після того, як Менсон бігав за нею з сокирою в руках, вона почала шукати шляхи втечі. Коли чоловік спав, акторка втекла від нього.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що модель Діта фон Тіз прокоментувала секс-скандал навколо ексчоловіка Меріліна Менсона.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?