Діта фон Тіз прокоментувала секс-скандал навколо ексчоловіка Меріліна Менсона
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Діта фон Тіз прокоментувала секс-скандал навколо ексчоловіка Меріліна Менсона

Діта фон Тіз прокоментувала секс-скандал навколо ексчоловіка Меріліна Менсона
Джерело:  online.ua

Протягом декількох останніх днів в Голлівуді не вщухає скандал, який розгорівся навколо рок-музиканта Меріліна Менсона. Як відомо, його звинуватила в насильстві та аб'юзі відома акторка Еван Рейчел Вуд. На ці події уже відреагувала ексдружина співака – модель Діта фон Тіз. За її словами, протягом семи років стосунків чоловік не проявляв жодної агресії до неї. Про це інформує ONLINE.UA зпосиланням на  Інстаграм Діти фон Тіз.

48-річна модель запевняє, що всі моторошні подробиці, якими 1 лютого поділилася зірка серіалу "Світ Дикого Заходу" Еван Рейчел Вуд, жодним чином її не стосуються. За її словами, у їхніх стосунках з Меріліном Менсоном не було насилля.

Окрім того, Діта фон Тіз розповіла, що після звинувачень рок-музиканта в насильстві отримала безліч повідомлень зі співчуттями. Саме тому вона вирішила прокоментувати скандал й розповісти, що в них з екскоханим були інші стосунки. Діта стверджує, що вирішила піти від чоловіка не через жорстокість та аб'юз, а через зради та наркотичну залежність.

"Знайте, що оприлюднені подробиці не стосуються мого особистого досвіду впродовж наших семи років спільного життя. Якби таке було, я б не вийшла за нього заміж у грудні 2005 року. Я пішла від нього через 12 місяців через його невірність і зловживання наркотиками", – зізналася Діта фон Тіз.

Окрім того, модель заявила, що підтримує всіх жертв насильства, адже переконана, що подібним проявам немає місця в стосунках. Вона плекає надію, що жінки, які опинилися в подібній ситуації, як Еван Рейчел Вуд, знайдуть в собі сили забути це жахіття й жити далі.

"Будь-якому насильству немає місця в стосунках. Я закликаю тих з вас, хто піддався насильству, вжити заходів, щоб зцілитися і знайти сили для повної самореалізації. Це моя єдина заява з цього приводу", – наголошує ексдружина співака.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Голлівуд сколихнув новий гучний скандал, після того, як було опубліковане листування підписниці з актором Армі Геммером, де той начебто почав стверджувати, що хоче її з’їсти і випити її кров. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?