Голлівудського актора Армі Гаммера звинуватили в канібалізмі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Голлівудського актора Армі Гаммера звинуватили в канібалізмі

Голлівудського актора Армі Гаммера звинуватили в канібалізмі
Джерело:  online.ua

Голлівуд сколихнув новий гучний скандал, після того, як було опубліковане листування підписниці з актором Армі Геммером, де той начебто почав стверджувати, що хоче її з'їсти і випити її кров. Окрім того, його вподобання також зафіксували під дописами у БДСМ-спільноті. Як відомо, Армі Гаммер 3 роки тому зіграв головну роль з Тімоті Шаламе у фільмі "Назви мене своїм ім'ям" – згодом він потрапив у 4 престижні номінації від Оскара, зокрема, у "Найкращий фільм", та отримав перемогу у категорії "Найкращий адаптований сценарій". Однак новий скандал уже зіпсував його репутацію, передає ONLINE.UA з посиланням на Just Jared.

Спочатку у соцмережі Twitter оприлюднили докази листування підписниці Армі Гаммера та власне актора, де той запевняв, що він – канібал. Жінка стверджує, що це не фейкова сторінка чоловіка і що це точно він, тому моторошні листування неабияк шокували фанатів зірки.

"Я на 100% канібал. Я хочу тебе з'їсти. Мені потрібно випити твою кров",– йшлося в одному з повідомлень нібито від Армі Гаммера.

Окрім того, під час листування актор нібито також просив називати його татком, а також згадував, як колись "ґвалтував" свою заплакану пасію на підлозі з ножем у руці і як одного разу вирізав серце тварини і з'їв його. Саме через це Гаммера почали звинувачувати у канібалізмі. Багатьох фанатів також збентежили його "вподобання" під БДСМ-дописами, а також те, що він рік тому з незрозумілих причин розлучився з дружиною Елізабет Чемберс після 10 років шлюбу. У них залишилось двоє дітей.

Окрім того, звинувачення у канібалізмі висловила і колишня дівчина Армі Гаммера – письменниця Джесіка Чинчин Енрікес. Вона переконує, що усі листування – правдиві.

"Якщо ви все ще сумніваєтеся в тому, чи справжні ці повідомлення Армі Гаммера (а вони є такими), можливо, вам слід замислитися, чому ми живемо в світі, в якому швидше повірять кривдникові, а не жертві",– звернулася до фанатів актора Джессіка.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий співак розповів про флірт та листування з Меган Маркл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?