Відомий співак розповів про флірт та листування з Меган Маркл
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий співак розповів про флірт та листування з Меган Маркл

Відомий співак розповів про флірт та листування з Меган Маркл
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий британський музикант і переможець шоу X-Factor Метт Кардл неочікувано для всіх вирішив відревто розповісти про листування з дружиною принца Гаррі — Меган Маркл. За словами артиста, воно відбувалось за рік до зустрічі акторки з її майбутнім чоловіком і було дуже неоднозначним. Метт Кардл стверджує, що 5 років тому дійсно листувався з Меган Маркл та позитивно реагував на її флірт. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на видання The Daily Mail.

Як стверджує сам співак, він був збентежений через знаки уваги від Меган Маркл. Переможець шоу X-Factor-2010 розповів, що вона почала писати йому перша після виступу хлопця на популярному проєкті. Меган також стежила за Меттом у соціальних мережах.

"Це була дуже дивна ситуація. Дуже дивна. І я дійсно не знаю, як все сталося. Мені здавалося, що це кумедно, але це приголомшливі спогади", – зізнався Метт Кардл.

За його словами, вони доволі довго листувалась у соціальних мережах та навіть змогли домовитися про побачення, одно воно все-таки не відбулось. Співак не приховує той факт, що йому подобалось обмінюватися з Меган Маркл повідомленнями, а також його дуже тішив постійний флірт з боку красуні. Однак згодом так склалося, що він знайшов жінку своєї мрії, з якою одружився. А Меган Маркл через рік познайомилась з принцом Гаррі, з яким зіграла весілля в 2018 році.

Не можна також не згадати про те, що декілька місяців тому західні інсайдери почали стверджувати, що Меган Маркл знову вагітна і готується стати мамою вдруге. Ці непідтверджені офіційно чутки виявилися правдою, герцогиня Сассекська дійсно виношувала другу дитину, однак, як стало відомо лише зараз, у неї стався викидень, про що через глибоку душевну травму вона змогла зізнатися тільки зараз.

"Я впала на підлогу з сином на руках, наспівуючи колискову, щоб заспокоїти нас обох. Притискуючи до себе свою дитину, я розуміла, що втрачаю другу",  — розповіла Меган.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Меган Маркл і принц Гаррі вирішили заснувати власну продюсерську компанію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?