Принц Гаррі і Меган Маркл здивували світ несподіваним рішенням - що відомо
Категорія
Світ
Дата публікації

Принц Гаррі і Меган Маркл здивували світ несподіваним рішенням - що відомо

Принц Гаррі і Меган Маркл здивували світ несподіваним рішенням - що відомо
Джерело:  online.ua

Принц Гаррі і його дружина Меган Маркл, за подіями життя яких стежить весь світ, знову здивували шанувальників. Після того, як вони перестали виконувати обов'язки членів британської королівської сім'ї, зіркове подружжя вирішило заснувати власну продюсерську компанію і вже підписало контракт з Netflix. Для популярного стрімінгового сервісу, у якого майже 200-мільйонна аудиторія, онук королеви Єлизавети II і його дружина, герцогиня Сассекська, зніматимуть шоу, серіали та художні фільми. Подробиці ексклюзивної угоди поки не розголошуються, проте принц Гаррі і Меган Маркл пообіцяли шанувальникам, що зосередяться на створенні контенту, який інформує і дає надію. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на New York Times.

"Гаррі і Меган надихнули мільйони людей по всьому світу своєю щирістю, оптимізмом і лідерськими якостями. Ми дуже пишаємося тим, що вони вибрали Netflix в якості свого творчого будинку, і ми будемо раді ділитися разом з ними історіями, які можуть допомогти підвищити життєстійкість і взаєморозуміння у всьому світі ", - прокоментував рішення герцога і герцогині Сассекських виконавчий директор Netflix Тед Сарандос.

Важливо відзначити, що до укладення контракту з Netflix, принц Гаррі і Меган Маркл обговорювали контракти з компаніями Disney і Apple. За даними джерела йшлося про суму приблизно в 100 мільйонів доларів. Скільки буде платити Netflix членам королівської сім'ї, поки невідомо.

Нагадаємо, зараз Гаррі і Маркл живуть в Лос-Анджелесі, де намагаються почати нове життя поза королівської сім'ї. З 1 квітня вони перестали виконувати обов'язки членів сімейства Віндзорів. Однак перший рік їх окремого життя вважається пробним. Якщо вони захочуть, то протягом цього терміну зможуть повернутися в королівську сім'ю і знову почати виконувати всі свої королівські обов'язки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ЗМІ дізналися сенсаційну новину - за даними західних інсайдерів, Меган Маркл знову вагітна і вже повідомила про це королеві Єлизаветі II.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?