Син Анджеліни Джолі та Бреда Пітта дав свідчення проти батька
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Син Анджеліни Джолі та Бреда Пітта дав свідчення проти батька

Син Анджеліни Джолі та Бреда Пітта дав свідчення проти батька
Джерело:  online.ua

Згідно з даними іноземних ЗМІ, напередодні нового слухання голлівудська зірка Анджеліна Джолі надала докази домашнього насилля з боку колишнього чоловіка Бреда Пітта. Варто звернути увагу на те, що неочікувано для всіх проти зіркового батька виступив і старший син експодружжя Меддокс. Наголошується, що він вже дав свідчення і навіть вирішив відмовитися від прізвища Пітт. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на видання  Us Weekly.

Відомо, що тиждень тому Анджеліна Джолі подала до суду документи, в яких звинуватила колишнього чоловіка в домашньому насильстві. В цих документах зазначається, що шестеро спільних дітей експари також готові надати докази проти свого власного батька Бреда Пітта. Першим на це рішення наважився 19-річний Меддокс.

За словами інсадерів, старший син колишнього подружжя став на бік Анджеліни Джолі та дав показання проти голлівудського актора. Окрім того, підліток почав вимагати змінити прізвище Пітт на Джолі в усіх офіційних документах. Він хоче стати Меддокс Джолі.

"Меддокс вже давав свідчення в триваючих суперечках про опіку, і це не дуже приємно для Бреда. Він відмовився використовувати прізвище Пітта в документах, вказавши натомість лише Джолі. Меддокс хоче офіційно змінити своє прізвище на Джолі",– розповідають анонімні джерела.

Що важливо розуміти, місяць тому від прізвища батька відмовилася й донька Шайло. До слова, зміни стосуються лише секретного акаунту дівчинки в соцмережах. У ньому вона змінила прізвище з Джолі-Пітт на Джолі. Інсайдери наголошують, що Анджеліна Джолі навмисно підігріває конфлікт з колишнім чоловіком та залучає до шлюборозлучного процесу спільних дітей.

"За останні чотири з половиною роки Анджеліна подала низку заяв, які були розглянуті судом і визнані необгрунтованими. Анджеліна і раніше використовувала дітей, щоб образити Бреда Пітта, і зараз це схожа поведінка. Цей витік документів був зроблений, щоб нашкодити Бреду", – стверджують джерела з оточення Бреда Пітта.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кеті Перрі та Орландо Блум нарешті одружилися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?