Анджеліна Джолі має докази домашнього насилля з боку Бреда Пітта
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анджеліна Джолі має докази домашнього насилля з боку Бреда Пітта

Анджеліна Джолі має докази домашнього насилля з боку Бреда Пітта
Джерело:  online.ua

В Голлівуді спалахнув новий скандал після того, як стало відомо, що акторка Анджеліна Джолі дала вказівку своїм адвокатам готувати докази того, що вона піддавалася домашньому насиллю з боку колишнього чоловіка Бреда Пітта. Варто зазначити, що на таке рішення зірка наважилася напередодні чергового судового розгляду справи щодо опіки над дітьми екс-подружжя. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання  The Sun.

Згідно з даними журналістів, нещодавно Джолі подала судові документи, запропонувавши суддям розглянути свідчень щодо домашнього насильства, проте прізвище колишнього чоловіка Бреда Пітта вона поки не вказала. Акторка має намір надати відео та показання очевидців, які підтвердять, що вона була жертвою домашнього насилля. Подробиці наразі не повідомляються.

Що важливо розуміти, нещодавно Джолі вже звинувачувала Бреда Пітта у діях фізичного характеру щодо всиновленого сина Меддокса. Актор, за її словами, підняв руку на нащадка під час сварки на борту приватного літака 5 років тому. Як стверджують анонімні джерела, саме це випадок спровокував остаточний розкол подружжя.

"Він все ще відчайдушно хоче покласти край усій цій потворності. Найбільше занепокоєння Бреда – примиритися з дітьми та вирішити все мирно заради нього та Анджеліни. Цей огидний процес тривав занадто довго, і його найбільше бажання – з'ясувати якомога більше питань за межами зали суду. Що б не вирішив суддя, вони будуть спільно виховувати дітей до кінця свого життя", – розповіли інсайдери нещодавно.

До слова, до нового судового розгляду Анджеліна Джолі готується дуже ретельно. Вона навіть хотіла відсторонити суддю, який веде справу про її розлучення з Бредом Піттом. Зірка скаржилася, що суддя Джон Аурдеркірк мав приховані зв'язки з її колишнім чоловіком, що може відобразитися на справедливості рішення. Проте Верховний суд Каліфорнії відкинув вимогу Джолі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американська співачка Демі Ловато нещодавно представила документальний фільм "Демі Ловато: Танці з дияволом", в якому розповіла про зґвалтування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?