55-річна зірка серіалу «Друзі» здивувала своєю фігурою в купальнику (відео)
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

55-річна зірка серіалу «Друзі» здивувала своєю фігурою в купальнику (відео)

55-річна зірка серіалу «Друзі» здивувала своєю фігурою в купальнику (відео)
Джерело:  online.ua

Виконавиця однієї з головних ролей в культовому комедійному сіткомі «Друзі» Кортні Кокс днями вразила всіх читачів свого Інстаграму чудовою спортивною фігурою. Враховуючи, що колишня «Моніка» минулого місяця відсвяткувала 55-й день народження, їй є чим пишатися.

Як повідомляє ONLINE.UA, позавчора на своїй сторінці в Instagram актриса опублікувала короткий відеоролик, який показується у зворотному порядку. На ньому Кортні Кокс у чорному бікіні вистрибує з басейну, потім накидає на плечі халат, бере з підносу напій й надягає окуляри. У кадрі видно її струнке тіло, якому можуть позаздрити не тільки однолітки актриси, але й навіть ті, хто пам’ятає серіал «Друзі» зі свого дитинства.

Нагадаємо, що близько місяця тому всі три виконавиці головних ролей з серіалу «Друзі» – Дженніфер Аністон, Лайза Кудроу та Кортні Кокс об’єдналися на одній вечірці. Приводом для зустрічі став 55-й день народження Кортні. У підсумку це ще раз підігріло чутки про можливий перезапуск культового сіткому.

Як відомо, комедійний серіал «Друзі» закрився у 2004 році. Але й зараз він щороку приносить своїм творцям десятки мільйонів доларів – завдяки продажу телевізійних прав стрімінговим платформам та телеканалам. Тому в зйомках продовження «Друзів» зацікавлені практично усі: актори, сценаристи, продюсери та телестудія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?