55% росіян хочуть переговорів з Україною — опитування
Категорія
Світ
Дата публікації

55% росіян хочуть переговорів з Україною — опитування

55% росіян хочуть переговорів з Україною — опитування
Джерело:  online.ua

Дані останнього закритого соцопитування ФСО і джерела опозиційних російських журналістів, близькі до адміністрації Путіна підтверджують, що мирні переговори з Україною наразі підтримують близько 55% громадян РФ – варто зазначити, що відсоток різко зріс протягом останніх декількох місяців.

Джерело: Фейсбук-сторінка видання "Медуза"

Більше половини громадян РФ хочуть перемовин з Україною

За словами представників видання, подібні дослідження проводяться на замовлення Кремля і винятково для "внутрішнього користування".

Так, згідно з даними соцопитування, за продовження війни виступають лише 25%, а близько 55% – за мирні переговори.

Окрім того, наголошується, що ставлення росіян до війни різко погіршилося протягом останніх місяців, найбільше - після мобілізації.

Що цікаво, у липні цього року за мирні перемовини виступали лише 30% росіян.

Варто також звернути увагу на те, що ці дані збігаються з результатами жовтневого опитування "Левада-Центру", де "за" і "скоріше, за" мирні переговори виступили 57% респондентів; "за" і "скоріше, за" продовження бойових дій – 27%.

Як стверджують інсайдери ЗМІ, близькі до команди Путіна, у зв'язку з цим Кремль у майбутньому має намір суттєво скоротити кількість відкритих опитувань про ставлення росіян до війни.

За словами джерела, "наміряти зараз можна всякого, краще цього не робити". Один із політтехнологів, які співпрацюють з адміністрацією президента РФ, також заявив, що зараз "динаміку (ставлення росіян до війни) краще не давати", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?