600 дронів показали в небі картини Ван Гога і встановили блискучий рекорд Гіннеса
Категорія
Технології
Дата публікації

600 дронів показали в небі картини Ван Гога і встановили блискучий рекорд Гіннеса

600 дронів показали в небі картини Ван Гога і встановили блискучий рекорд Гіннеса
Джерело:  online.ua

У китайському місті Тяньцзінь пройшло сліпуче світлове шоу, яке потрапило в Книгу рекордів Гіннеса. Там в нічне небо запустили 600 дронів, які протягом 26 хвилин і 19 секунд показували видовинщні анімації з відомими картинами художника Вінсента Ван Гога. Апарати відтворили багато картин знаменитого постімпрессіоніста - "Зоряну ніч", "Соняшники", "Тутове дерево", "Пшеничне поле з кіпарисом" і автопортрет Ван Гога. Півгодинне шоу потрапило в Книгу рекордів Гіннеса, як найдовша анімація такого роду. Видовищне відео світлового шоу було опубліковано на YouTube-каналі Гіннес. Світові рекорди, передає ONLINE.UA.

Згідно з правилами конкурсу, дрони генерували по 12 зображень в секунду для анімації. І їм вдалося продемонструвати картини Ван Гога не просто як слайди, а у вигляді повнометражної аннімаціі, що є надскладним завданням з технічної точки зору. Щоб забезпечити безперервний анімаційний ефект, компанія задіяла в управлінні БПЛА кілька десятків людей. У світловому шоу брали участь 600 дронів моделі Agile Bee II вагою майже по 1,5 кг кожен. Вони літають зі швидкістю 10 м/с і можуть залишатися в повітрі до 38 хвилин. За унікальним шоу стежила суддя Книги рекордів Гіннеса Меггі Луо. Після завершення офіційного огляду вона оголосила, що рекорд був успішним.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в столиці Об'єднаних Арабських Еміратів, в Абу-Дабі, одночасно підірвали чотири хмарочоса. Цей грандіозний вибух потрапив в Книгу рекордів Гіннеса як найбезпечніший контрольований вибух.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?