8 українців загинули в катастрофі літака Ан-12 у Греції
Категорія
Події
Дата публікації

8 українців загинули в катастрофі літака Ан-12 у Греції

8 українців загинули в катастрофі літака Ан-12 у Греції
Джерело:  online.ua

17 липня у авіакатастрофі літака Ан-12 у Греції загинули 8 українців, які були членами екіпажу. Про це повідомив генеральний директор української компанії-перевізника Meridian Денис Богданович.

Джерело:  DW

Внаслідок катастрофи літака Ан-12 у Греції загинули 8 українців

Як стверджує Денис Богданович, всі восьмеро загиблих членів екіпажу були громадянами України. Варто зазначити, що у Meridian причину катастрофи пов'язують з технічною несправністю у повітрі.

Окрім того, вказано, що дані про вантаж літака він не надав і пояснив, що "деталі уточнюються".

Як уже згадувалося раніше, біля міста Кавала, що на півночі Греції, в ніч проти неділі розбився український літак Ан-12, який здійснював комерційний рейс із Сербії до Йорданії.

За словами грецького телеканалу ERT, Ан-12 перевозив 12 тонн "небезпечного вантажу" – ймовірно, боєприпасів.

Територію на 500 метрів від місця падіння Ан-12 огородили. Жителям двох найближчих населених пунктів радять не відчиняти вікна, не виходити з дому і носити маски, оскільки в літаку могли бути небезпечні для здоров’я речовини, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?