А де одяг: Тіна Кароль шокувала мережу відвертою світлиною
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

А де одяг: Тіна Кароль шокувала мережу відвертою світлиною

А де одяг: Тіна Кароль шокувала мережу відвертою світлиною
Джерело:  online.ua

Зірка української музичної сцени Тіна Кароль знялася повністю оголеною. Пікантною світлиною вона поділилася на своїй сторінці в Instagram, повідомляє ONLINE.UA.

На новому знімку красуня позує сидячи, схрестивши зігнуті в колінах ноги перед собою. Одну руку співачка поклала собі на плече, а іншу на ногу. З одягу на Кароль тільки чорні оксамитові довгі рукавички, прикрашені білим мереживом. Також Тіна використала нюдовий макіяж.

Кароль вибрала таку позу, що неможливо зрозуміти, чи надягла вона білизну. Таким пікантним знімком співачка презентувала прем'єру нового кліпу "Іди на життя".

"Невимовно красиво; А де одяг?; чарівна Тіна - жіночна та світла; чому усі у шоубізнесі роздягаються? ваша творчість хіба про це?; не заздріть - вона шикарна жінка; дуже еротично; а навіщо ховати таку красу?; але ж на Тіну також дивляться діти - не потрібно це забувати; Богиня та муза", - пишуть в коментарях до фото користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  Тіна Кароль відвідала традиційне масштабне шоу  "Вечір прем’єр з Катериною Осадчою" в Палаці "Україна". Найбільшу увагу усіх присутніх привернула відверта сукня красуні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?