А що "Динамо"?: легенда українського футболу "розмазав" киян за ганьбу
Категорія
Спорт
Дата публікації

А що "Динамо"?: легенда українського футболу "розмазав" киян за ганьбу

А що "Динамо"?: легенда українського футболу "розмазав" киян за ганьбу
Джерело:  Команда 1

Відомий у минулому гравець та тренер київського "Динамо" Йожеф Сабо розкритикував команду Сергія Реброва за ганебну гру у 90-річчя клубу.

Як повідомляє ONLINE.UA, порцію критики на адресу "Динамо" Сабо "вилив" в інтерв'ю сайту КОМАНДА1.

"Нинішнє покоління поки не тримає марку київського "Динамо". Тим більше що наставник команди Сергій Ребров на установці перед грою нагадував футболістам, що у клубу свято, і програвати ні в якому разі не можна. Мабуть, гравці пропустили це повз вуха. А сам поєдинок проти "Олімпіка показав рівень багатьох виконавців столичного клубу і дав матеріал для роздумів головному тренеру. Чомусь у "Шахтаря" вийшли футболісти з лави запасних і змогли довести Паулу Фонсека свій професіоналізм і самовіддачу, що вилилося для "оранжево-чорних" у велику перемогу. А що Динамо? Всі бачать, що деякі футболісти просто слабкі. Не дарма Сергій Ребров і президент "Динамо" Ігор Суркіс сказали, що на сьогоднішній день "Шахтар" сильніший. І, напевно, багато молодих гравців в біло-синіх футболках не розуміють, честь якого клубу вони захищають. Маю велику надію, що будуть зроблені правильні висновки, і в "Динамо" розберуться в цих проблемах. Принаймні, у наступному чемпіонаті не буде такої гегемонії "Шахтаря", адже від цього втрачається інтерес до чемпіонату, який і так за останні роки втратив у своїй видовищності", - сказав Сабо.

Читайте: Названо дату останньої битви "Шахтаря" і "Динамо"

Нагадаємо, що за три тури до завершення чемпіонату "Шахтар" випереджає "Динамо" на 17 очок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?