Абрамович був посередником під час перемовин про обмін полоненими між Україною та РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Абрамович був посередником під час перемовин про обмін полоненими між Україною та РФ

Абрамович був посередником під час перемовин про обмін полоненими між Україною та РФ
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися іноземним журналістам, російський олігарх Роман Абрамович зустрічався з наслідним принцом Саудівської Аравії Мухаммедом бін Салманом в Ер-Ріяді наприкінці серпня в рамках перемовин щодо обміну полоненими між Україною та РФ.

Джерело:  Bloomberg  з посиланням на трьох своїх інсайдерів

Абрамович був посередником під час перемовин про обмін полоненими

За словами британських журналістів, після заваршення процесу обміну російський олігарх привітав п'ятьох звільнених британців на борту приватного літака, який прямував до Саудівської Аравії з Росії, і вручив їм айфони, щоб вони могли зателефонувати рідним і сказати, що повертаються додому.

Варто зазначити, що пресслужба Романа Абрамовича досі не відповіла на прохання про коментар щодо участі олігарха у посередництві.

Під час брифінгу за результатами обміну полоненими очільник Головного управління розвідки МОУ Кирило Буданов не відповів на питання українських журналістів щодо участі Абрамовича в обміні полоненими.

На жаль, я не можу прямо відповісти на ваші питання по одній простій причині: якщо я на даному етапі розкрию всі подробиці, всі комунікаційні лінії та особистості людей, з якими ми працюємо, які працюють на нас, наступні операції в нас можуть не вийти, - заявив очільник ГУР.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?