Абсолютна ненависть — у Путіна неабияк розлютилися через нову заяву США
Категорія
Політика
Дата публікації

Абсолютна ненависть — у Путіна неабияк розлютилися через нову заяву США

Абсолютна ненависть — у Путіна неабияк розлютилися через нову заяву США
Джерело:  online.ua

Нещодавно головний суперник очільника Білого дому Дональда Трампа та кандидат у президенти США від демократів Джо Байден виступив з новою гучною заявою про РФ. Він публічно почав стверджувати, що вважає найбільшою загрозою для Америки зараз, з точки зору руйнування безпеки та союзів США, саме Росію. Окрім того, відомий політик зізнався, що розглядає Китай як найбільшого конкурента Штатів. Ця заява Джо Байдена пролунала 25 жовтня в інтерв'ю телекомпанії CBS та не залишилася без уваги команди очільника Кремля Володимира Путіна. Першим на неї відреагував незмінний речник російського президента Дмитро Пєсков, який поскаржився, що Байден насаджує абсолютну ненависть до РФ. Про це він заявив під час спілкування з журналістами 26 жовтня, передає ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Це зовсім не так, ми з цим абсолютно не згодні... Ми можемо тільки шкодувати, що таким чином насаджується абсолютна ненависть до Російської Федерації, і що наша країна позиціонується як якийсь противник", — розлютився представник Путіна Дмитро Пєсков.

Не можна не згадати про те, що Джо Байден неодноразово критикував команду очільника Кремля Володимира Путіна та ставав на захист України. Так, нещодавно впливовий демократ озвучив українцям важливу обіцянку — він несподівано заявив, що надасть офіційному Києву летальну зброю. Окрім того, головний супротивник Трампа нагадав усім міжнародним гравцям, що агресія Путіна не закінчується шостий рік поспіль і частина території України на Сході та Крим залишаються під незаконною російською окупацією. Джо Байден наголосив, що саме Штати повинні докласти максимальних зусиль, аби допомогти українцям впоратися із цією жахливою проблемою.

"Україна фактично веде війну на два фронти: на Сході — проти Росії, та у тилу всередині країни — за верховенство права. Як президент, я чітко дам зрозуміти Кремлеві та Путіну, що Росії час припинити агресію проти України та окупацію",  — наголосив нещодавно Джо Байден.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Дональд Трамп розповів шокуючу правду про Джо Байдена.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?