Абсолютний параліч. Боєць ЛCP "Цезар" вказав на слабке місце режиму Путіна — відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Абсолютний параліч. Боєць ЛCP "Цезар" вказав на слабке місце режиму Путіна — відео

Абсолютний параліч. Боєць ЛCP "Цезар" вказав на слабке місце режиму Путіна — відео
Джерело:  online.ua

Заступник командира Легіону "Свобода Росії" з військово-громадського співробітництва з позивним “Цезар” підбив підсумки першого рейду ЛСР на територію країни-агресорки. За його словами, бійцям вдалося виявити ще одне слабке місце путінського режиму.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

У ЛСР поділилися результатами рейду на територію РФ

Як зазначає "Цезар", бої на території Бєлгородської області дали зрозуміти, що російські сили, які мали б захищати територію РФ, набагато слабші, ніж вважалося раніше.

Результати нашого рейду нам показали абсолютний параліч військово-політичного управління Росії, що надалі підтвердив і рейд Пригожина. У складній ситуації всі або розбігаються, або ховаються, або затихають і чекають, що все саме “розсосеться”.

Окрім того, "Цезар" нагадав, що бійцям ЛСР вдалося знищити дуже багато живої сили та техніки ворога.

Ба більше, російські добровольці навіть встигли захопити чимало трофеїв, які наразі активно застосовуються у війні з армією РФ.

Ми струснули російське медійне поле, яке дуже довго нас намагалося не помічати. А доблесні "захисники" Бєлгорода зі складу Збройних Сил Російської Федерації, — це я на власні очі бачив — вони розграбували там будинки усіх місцевих. Ось це треба розуміти: вони грабують не тільки Україну, вони і свої території, свої землі готові пограбувати. Ось до такого морального стану довів росіян Путін.

Бійці ЛСР звернулися до росіян з потужним закликом

Головний сержант 1-ої ШМР 1-ої МБ ЛСР з позивним “Гарік” переконаний у тому, що змінити майбутнє РФ можуть винятково самі росіяни.

На його переконання, починати діяти потрібно просто зараз.

Ті, хто все розуміє, потрібно діяти: або доєднуватися до нас, там анкета в телеграмі є, або шукати ще якісь варіанти, як допомагати саме руху спротиву в Росії. Тобто варіантів багато. Навіть ось цей рух Легіону, який партизанський у Росії, тобто потрібно щось власне у Росії робити.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?