Боєць ЛCP з позивним "Апостол" назвав дві історичні альтернативи для майбутнього Росії — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Боєць ЛCP з позивним "Апостол" назвав дві історичні альтернативи для майбутнього Росії — відео

Боєць ЛCP з позивним "Апостол" назвав дві історичні альтернативи для майбутнього Росії — відео
Джерело:  online.ua

Стрілець 1-ої ШМР 1-ої МБ Легіону "Свобода Росії" з позивним “Апостол” вважає, що Росія наразі має два шляхи розвитку. Один - територіальний розпад, а інший - консолідація навколо опозиційних сил, зокрема самого Легіону.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Які історичні шляхи має Росія

Стрілець 1-ої ШМР 1-ої МБ ЛСР з позивним “Апостол” вважає, що майбутнє Росії є тернистим.

Я не буду брехати і не хочу цього робити. Майбутнє Росії дуже складне, тому що минуле зумовлює майбутнє, як окремо взятого індивідуума в суспільстві, так і всього суспільства загалом.

У цьому випадку я вважаю, що є дві основні альтернативи історичні для Росії. Перше, народ, суспільство загалом, воно не прийде до спільного розуміння ситуації. Люди будуть продовжувати існувати в абсолютно вигаданому ілюзорному світі і дозволять владі чинити своє свавілля і далі.

У цьому разі, впенений Апостол, Росію чекає територіальний розпад з усіма можливими наслідками: з бойовими зіткненнями, з відкритою громадянською війною.

Це буде повна втрата суверенітету, тому що цього разу ніхто з сусідів не пробачить. Дуже багато країн СНД вже натерпілися за останні пару століть, скажімо так. Є такий сусід, як Китай, який потребує ресурсів, енерго, зокрема ресурсів. Є західні країни, які потребують порядку у світі, які потребують передбачуваності подій. Тобто, зберігати штучно Росію більше ніхто не буде, як це було зроблено до, у 90-ті роки, коли Росії допомогли. Величезна кількість смертей, скалічені знову ж таки долі, зруйновані будинки та неможливість відновити державність.

Іншою альтернативою є усвідомлення 30-40% росіян усієї марності поточного становища і консолідація навколо лідерів опозиції, навколо Легіону.

У такому разі в Росії є шанс зберегти свій суверенітет, свою територіальну цілісність і піти демократичним шляхом. У цьому разі цілком можливе досить світле і щасливе майбутнє без червоних кольорів на прапорі, без прагнень до незрозумілого реваншизму, на кшталт “зараз ми повторимо”, ось ця вся історія. Що ми можемо повторити? Десятки тисяч-сотні тисяч смертей, покалічені долі? Так навіщо це все повторювати? Це ж шизофренія.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?