Ада Роговцева в реанімації: стали відомі подробиці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ада Роговцева в реанімації: стали відомі подробиці

Ада Роговцева в реанімації: стали відомі подробиці
Джерело:  ТСН

Життя легендарної української артистки Ади Роговцевої, яка днями потрапила в реанімацію у важкому стані, вже нічого не загрожує.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Нагадаємо, у вівторок, 13 грудня, під час гастролей в Дніпрі, куди актриса приїхала з виставою "Варшавська мелодія 2", 79-річній Аді Миколаївні стало погано. Народну артистку госпіталізували у відділення реанімації місцевої лікарні. Актрисі діагностували двосторонню пневмонію, однак більш докладної інформації про стан здоров'я тоді не повідомлялося.
Зараз лікарі кажуть, що спочатку стан актриси був важким, але тепер їй значно краще. Вона вже ходить і може розмовляти.
"Сьогодні її життю нічого не загрожує. Вона швидко йде на поправку. Вона дуже активно спілкується, хоче весь час їхати на концерти. Ми їй це забороняємо, хочемо, щоб вона підправила своє здоров'я", - пояснив головний лікар Сергій Риженко.

Читайте також: Знамени тий російський співак госпіталізований: з'явилися фото
Колега Роговцевої підкреслив, що у актриси завжди на першому плані була робота і на похід до лікарів у неї ніколи не вистачало часу.
"У всіх було відчуття, що ми недогледіли. В цьому випадку я київських лікарів звинувачую, бо прогледіти в ХХІ столітті елементарне запалення легенів - це треба дуже постаратися", - говорить заслужений артист України Володимир Задніпровський.
До слова, акторська трупа, у якої заплановані гастролі в кількох містах України, продовжила виступи вже без Ади Роговцевої. У Запоріжжі, перед виступом, на сцену вийшла дочка актриси Катерина Степанкова. Вона попросила пробачення і попередила глядачів, що через хворобу її мати не буде виступати і тим, хто прийшов побачити саме її, повернуть гроші за квитки.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ада Роговцева заявила: громадяни Росії, які раніше називали українців "братами", тепер зовсім не вважають їх людьми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?