Адвокат Савченко розкрив три важливих моменти в справі її обміну
Категорія
Україна
Дата публікації

Адвокат Савченко розкрив три важливих моменти в справі її обміну

Адвокат Савченко розкрив три важливих моменти в справі її обміну
Джерело:  online.ua

У справі обміну української льотчиці і нардепа  Надії Савченко, яку незаконно засудили і утримують в Росії, є три важливих моменти.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter одного з адвокатів Савченко Марка Фейгіна.


"По-перше, Кремль намагається переконати, що ніякої сухого голодування Савченко немає. Мовляв, це "дієта", маніпуляції громадською думкою і т.д", - написав адвокат.


"По-друге, через голосні і закулісні джерела вкидається інфа, що не треба шуміти, скоро все вирішимо. Ось і чотирьох скоро відпустимо", - додав Фейгін.


"По-третє, Кремль зображує готовність йти на поступки з обміну, хоча публічно не раз говорив протилежне. Подивіться, що говорить Пєсков", - резюмував правозахисник.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, інший  адвокат Савченко Ілля Новіков запевнив, що українка планує протриматися ще мінімум до 12 квітня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?