Адвокат Трампа погрожує доказами про втручання України в американські вибори
Категорія
Світ
Дата публікації

Адвокат Трампа погрожує доказами про втручання України в американські вибори

Адвокат Трампа погрожує доказами про втручання України в американські вибори
Джерело:  online.ua

Адвокат державного лідера Сполучених Штатів Руді Джуліані анонсував оприлюднення компромату проти України. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на Twitter юриста.

За словами адвоката Дональда Трампа, він дає "урок" для чесних посадовців.

"Ніколи не звинувачуйте, ґрунтуючись тільки на чутках. Я не звинуватив Україну у протизаконному впливі на вибори-2016, хоча й мав прямих свідків, відеоматеріали та компрометувальні документи, щоб це довести. Слідкуйте та чекайте!" - підкреслив Джуліані.

Нагадаємо, нещодавно американського президента звинуватили у зловживанні посадою, бо він нібито здійснив тиск на Україну, бажаючи отримати компромат на політичних ворогів.

Були оприлюднена стенограма розмови Трампа з українським президентом Володимиром Зеленським, щоб довести протилежне. Конгресмени, у свою чергу, лише пожвавили роботу у процедурі імпічменту.

Пізніше був опублікований текст офіційної скарги анонімного розвідника проти Трампа. Представник спецслужб провів низку нібито фактів про зловживання президента.

Як повідомляв ONLINE.UA, Трамп нагадав про заяву Зеленського про те, що він не відчув тиску з боку американського колеги. Він вважає це яскравим доказом своєї правдивості, який ігнорують демократи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?