Не може бути нічого кращого: Трамп виступив з важливою заявою щодо Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Не може бути нічого кращого: Трамп виступив з важливою заявою щодо Зеленського

Не може бути нічого кращого: Трамп виступив з важливою заявою щодо Зеленського
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп заявив, що заява Володимира Зеленського про відсутність тиску на нього у телефонній розмові між лідерами "є найкращим доказом" для його виправдання. Про це він написав у своєму Twitter, передає ONLINE.UA.

"Президент України сказав, що я не чинив на нього тиску, щоб зробити щось неправильне. Не може бути кращого доказу, ніж це! Коли Байден був віцепрезидентом, його син, з іншого боку, вивіз мільйони доларів, сильно озброївши українського президента. Також вкрав мільйони з Китаю. Погано!", - написав Трамп.

Як відомо, Білий дім оприлюднив текст телефонної розмови між президентом США Дональдом Трампом і президентом України Володимиром Зеленським, через яку в США розпочали процедуру імпічменту американського лідера.

З тексту розмови випливає, що Трамп схиляв українського лідера розпочати розслідування проти політичного опонента колишнього віцепрезидента Джо Байдена. Президент України публічно заперечує, що президент США чинив на нього тиск. "На мене ніхто не тиснув", - заявив він журналістам під час зустрічі з Трампом в Нью-Йорку.

Раніше повідомлялося, що після оприлюднення стенограми липневої телефонної розмови президента України Володимира Зеленського та американського лідера Дональда Трампа  218 конгресменів Палати представників США підтримали рішення направити в Сенат питання про імпічмент Трампа. Вони вважають, що ці переговори "показують класичний шантаж мафіозного типу стосовно лідера іноземної держави".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?