Адвокат Трампа випадково злив шокуючу інформацію щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

Адвокат Трампа випадково злив шокуючу інформацію щодо України

Адвокат Трампа випадково злив шокуючу інформацію щодо України
Джерело:  online.ua

Персональний адвокат Дональда Трампа Руді Джуліані випадково визнав, що намагався тиснути на представників української влади, щоб ті почали розслідування щодо родини Джо Байдена. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "CNN".

Ведучий "CNN" Кріс Куомо просив Джуліані прокоментувати історію зі скаргою співробітника американської розвідки до Комітету Конгресу США з питань нагляду, але Джуліані спробував відволікти його увагу від цієї теми. Однак Куомо спитав Джуліані, чи просив той Україну провести розслідування відносно Джо Байдена.

"Ні, насправді я цього не робив. Я попросив Україну розслідувати звинувачення у втручанні українців у вибори 2016 року на користь Хілларі Клінтон", - сказав Джуліані.

Куомо знову спитав: "Ви ніколи нічого не питали про Хантера Байдена? Ви ніколи нічого не просили щодо Джо Байдена у прокурора?".

"Єдине, що я попросив – це зрозуміти, як той, хто був призначений, закрив справу проти Antac", - відповів Джуліані.

"Отже, ви попросили Україну розглянути справу Джо Байдена", - зазначив Куомо.

"Звичайно, так", - сказав Джуліані.

Як повідомляв ONLINE.UА, колишній віце-президент США Джо Байден, який оголосив про своє бажання балотуватися у 2020 році, заявив, що наміри особистого адвоката президента Трампа приїхати в Україну, щоб домогтися початку розслідування щодо компанії "Бурісма", є неприйнятними.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?