"Це неприйнятно!": опонент Трампа вступився за Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

"Це неприйнятно!": опонент Трампа вступився за Зеленського

"Це неприйнятно!": опонент Трампа вступився за Зеленського
Джерело:  online.ua

Колишній віце-президент США Джо Байден, який оголосив про своє бажання балотуватися у 2020 році, заявив, що наміри особистого адвоката президента Трампа приїхати в Україну, щоб домогтися початку розслідування щодо компанії "Бурісма", є неприйнятними.

Він також розкритикував скасовану зустріч Руді Джуліані з новообраним президентом України Володимиром Зеленським, передає ONLINE.UA з посиланням на Fox News.

Опонент глави Білого дому негативно оцінив плани адміністрації Трампа відправити адвоката Джуліані до України, щоб обговорити політичні питання.

"Це в стилі Джуліані і нинішньої адміністрації. Це неприйнятно. Навіть якщо не пов'язувати це зі мною, просто неприйнятно відправляти свого адвоката до іншої країни, щоб намагатися змусити їх робити щось безпідставне", - сказав він.

Політик також наголосив, що ані він, ані його син Хантер Байден не робили нічого незаконного в Україні.

Як повідомляв ONLINE.UА, посол України при Раді Європи Дмитро Кулеба назвав небезпечною заяву персонального адвоката президента США Дональда Трампа Рудольфа Джуліані щодо причин скасування візиту до України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?