Це небезпечно: адвокат Трампа скасував зустріч із Зеленським - в Україні відреагували
Категорія
Політика
Дата публікації

Це небезпечно: адвокат Трампа скасував зустріч із Зеленським - в Україні відреагували

Це небезпечно: адвокат Трампа скасував зустріч із Зеленським - в Україні відреагували
Джерело:  online.ua

Посол України при Раді Європи Дмитро Кулеба назвав небезпечною заяву персонального адвоката президента США Дональда Трампа Рудольфа Джуліані щодо причин скасування візиту до України. Про це він написав в Twitter, передає ONLINE.UA.

"Різка заява Джуліані, близького соратника Трампа – це небезпечно. Зберегти і примножити підтримку США – це фундаментальний національний інтерес України", - сказано в повідомленні.

Український дипломат наголосив, що "тут тонка гра, в яку доведеться грати команді нового президента і ухвалювати складні рішення".

Як відомо, 10 травня персональний адвокат американського лідера Рудольф Джуліані заявив, що планує їхати в Україну, щоб умовити новообраного президента країни Володимира Зеленського не припиняти розслідування справ, в яких зацікавлений Дональд Трамп. Він також збирався розповісти Зеленському, що знає про людей з його оточення.

Однак трохи згодом юрист очільника Білого дому скасував візит, заявивши, що він би опинився у "середовищі людей, які є ворогами президента, а в деяких випадках і ворогами Сполучених Штатів".

Як повідомляв ONLINE.UА, перший президент України Леонід Кравчук дав декілька порад новообраному президентові Володимиру Зеленському.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?