"Так робити не можна": екс-президент України дав три поради Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

"Так робити не можна": екс-президент України дав три поради Зеленському

"Так робити не можна": екс-президент України дав три поради Зеленському
Джерело:  online.ua

Перший президент України Леонід Кравчук дав декілька порад новообраному президентові Володимиру Зеленському, а саме: повністю змінити всю владу, не поспішати з кадровими рішеннями і не мати у владі сватів, кумів, братів і бізнес-партнерів.

Про це він повідомив в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Найперше: влада має змінитися уся, незалежно від того, погана вона чи добра. Приходить новий президент і формує нову владу. Не може бути такого, що прийшов один президент, а усі, хто були, - залишилися", - заявив перший президент.

Вказано, що друга порада від Кравчука - не ухвалювати кадрові рішення швидко.

"Так робити не можна. Тільки після глибокого і всебічного опрацювання людину можна призначати на посаду... Я б ніколи не допустив і просив би Володимира Олександровича - він сам про це говорив, але я йому ще раз нагадую, - немає у владі сватів, братів, кумів, бізнес-партнерів. Влада – це відданість народові України", - підсумував він.

Як повідомляв ONLINE.UА, радник з безпеки та оборони в команді Володимира Зеленського Іван Апаршин заявив, що  не радить новообраному президенту вести прямі переговори  з президентом Росії Володимиром Путіним, а також намагатися домовитися про щось з проросійськими окупантами на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?